Waardevolle aanvulling in onze praktijk!

Behandeling duizeligheid bij Fysiotherapie Centra Plaza Lelystad

De kennis vanuit de duizeligheidscursus die recent gevolgd is, is goed te combineren met onze cursus ‘Vallen verleden tijd’. Heeft u last van duizeligheid, BPPD* of zelfs frequent vallen in combinatie met duizeligheid? Dan kunnen onze geriatrie fysiotherapeut Merel Schouten en fysiotherapeuten Tom Hessing en Esther van Eeuwen u nu een nóg specialistischer behandeladvies geven!

Deze aanvullende scholing is gevolgd bij Kenniscentrum Duizeligheid, onderdeel van Gelre Ziekenhuizen en is geaccrediteerd door het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).

*BPPD (Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid) kenmerkt zich door acute draaiduizeligheid die ontstaat bij bewegingen, bijvoorbeeld als u gaat liggen en/of vanuit liggende houding overeind komt. De draaiduizeligheid is zeer heftig maar duurt kort, gewoonlijk minder dan een minuut. Soms gaat de duizeligheid gepaard met een misselijk gevoel.

Herkent u de klachten? Neem contact op via 0320-233940 en maak een afspraak voor een intake en onderzoek op een van onze 4 locaties in Lelystad!

Voor meer informatie over duizeligheid en BPPD, ga naar:
https://www.kenniscentrumduizeligheid.nl/kenniscentrum-duizeligheid/Welkom-bij-Kenniscentrum-Duizeligheid/Duizeligheid