Groepslessen

Sporten in een groep mét ervaren instructeur! Kies je voor een actieve les, zoals circuit training? Of ga je toch voor balans met yoga of pilates? Bekijk hier al onze groepslessen!

Power workout 

Tijdens deze workout sport je in relatief kortere tijd op een hoge intensiteit. Er zit tussen de diverse oefeningen weinig rust waardoor je hartslag hoog blijft. Dit zorgt ervoor dat je effectiever lichaamsvet verbrandt dan als je op een lage intensiteit sport. Je bouwt zowel kracht als uithoudingsvermogen op. Wil jij jezelf graag uitdagen? Doe dan mee!

Contactgegevens

Plaats 9A, 8224 AB Lelystad (Eerste verdieping)
0320 – 227 149
fitness@centraplaza.nl

Circuit training

Circuit training

Je voert verschillende oefeningen uit in een circuitvorm. De oefeningen verschillen van kracht, lenigheid, functionaliteit en conditie. Hierdoor train je alle spieren. Vooraf bepaal je hoe lang elke oefening duurt. We hebben ook nog een aparte groep voor 65+.

Fitmix

Fitmix

Deze actieve les is te vergelijken met een aerobicsles. Tijdens opzwepende muziek vergroot jij je conditie, kracht en uithoudingsvermogen met een hele grote dosis fun! We voeren elke les verschillende choreografieën uit die we regelmatig afwisselen.

Pilates

Pilates

Met pilates focus je op evenwicht en een soepel lichaam. Je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling staan centraal. Door deze work-out train je verschillende spiergroepen tegelijk op rompstabiliteit, maar we focussen ons ook op je geest.

Club Yoga

Club yoga

Tijdens club yoga werk je aan je lichaam en geest door op zoek te gaan naar de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. Fitheid is namelijk veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Zo zorg je dat je lichaam en geest in balans zijn.

Hatha yoga

Hatha yoga

Op zoek naar ontspanning? Volg eens een lesje Hatha yoga! Door middel van verschillende oefeningen wordt je bewust van je ademhaling en de spanning in jouw lichaam. Hierdoor neemt je concentratie toe en neemt de stroom van losse gedachten in je hoofd af. Zo ontvang je meer innerlijke rust.

Surajit yoga

Bedrijfsfitness

Na het werk gezellig sporten met je collega’s? Voor werkgevers hanteren wij een speciale prijs waardoor jij samen met je collega’s tegen een gereduceerd tarief kan sporten. Nieuwsgierig naar hoe dit precies zit? Klik hier voor meer informatie. 

Core training

Core training

Heb je weinig tijd? Train in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren. Zo worden je buik, billen en rug sterker en strakker. Door de functionele manier van trainen en de verhoogde intensiteit zie je snel een effect!

Club Yoga

Spinning

Tijdens spinning voer je een workout uit op een speciale spinningfiets. Door een draaiknop waarmee je de weerstand kan aanpassen,volg je de training op jouw eigen niveau. De instructeur zweept je op naar een uitdagende intense beleving, dus wees gewaarschuwd: wie eraan begint, raakt verslaafd! 

Hatha yoga

Zumba Toning

Zumba is een super effectieve workout geïnspireerd op dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Het is de ideale les voor iedereen die van dansen houdt en lekker swingend wil bewegen. Lekker dansen op de opzwepende muziek geeft een voldaan gevoel!

Surajit yoga

LaBlast

Het is een geweldige manier om op een gezellig wijze aan je conditie te werken, want met deze dansles verlies je maar liefst rond de 480 calorieën! Ideaal voor iedereen die dus graag wat kilootjes kwijt wil of wil werken aan zijn of haar conditie. Tot slot komen allerlei verschillende dansstijlen aan bod, dus voor elk wat wils!

Hatha yoga

(Restorative) Aerial yoga

Dit is yoga in de lucht waarbij traditionele hatha houdingen worden uitgevoerd in een draagdoek. Wat deze vorm yoga zo bijzonder maakt, is dat je dankzij de doeken allerlei yoga houdingen kan aannemen die je normaal op een mat niet kan doen. Wil je meer informatie over Aerial yoga? Klik dan hier!

Groepslessen met apart abonnement

De lessen die hierboven staan vallen onder het Fit abonnement (onbeperkt fitnessen en  groepslessen volgen). Parkinsons boksen en de vitaliteitsles vallen hier niet onder. Wil je graag meedoen met de vitaliteitsles? Klik dan hier.

Parkinson Boksen

Parkinson boksen is een non-contact sport; de deelnemers stoten niet op het lichaam, alleen op de bokszak en op pads. In de les werk je aan uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, coördinatie, ruimtelijk inzicht en trainen van dubbeltaken. Alles komt aan bod tijdens een goede bokstraining!

Surajit yoga

Vitaliteitsles

Dit is een sportieve groepsles met extra online voedingsbegeleiding. In deze lessen werken we aan conditie en kracht. Doordat je in een groep traint, blijft je elkaar stimuleren en motiveren. Daarnaast ga je met onze leefstijlcoach werken aan jouw voedingspatroon en eventueel ongezonde eetgewoonten. Meer informatie? Klik hier!

Sport met Virtuagym

Met de app Virtuagym zie je met 1 druk op de knop op welke dag en tijd jouw groepsles wordt gegeven. Schrijf je in en houd al je trainingen bij in één app! Daarnaast vind je in de app je voeding- en weeggegevens, jouw persoonlijk trainingsschema en een virtuele instructeur. Hij doet de oefeningen nog eens voor, zodat je zeker weet dat je het goed uitvoert!