Over ons

Wij ondersteunen mensen in Lelystad die willen werken aan hun algehele gezondheid. Dit doen wij door een multidisciplinaire samenwerking tussen onze medewerkers (fysiotherapeuten, fitnessmedewerkers en onze leefstijlcoach) en met onze partners. Daarnaast staat preventie, maatwerk & kwaliteit centraal om dit te bereiken.

Waar streven wij naar?

We streven ernaar om het meest uitgebreide centrum voor fysiotherapie, fitness & leefstijl in Lelystad te worden, zodat we kunnen bijdragen aan de algehele gezondheid van de mensen.

Aandacht & betrokkenheid

We vinden het belangrijk om een luisterend oor te bieden en jou een veilig gevoel te geven, want alleen dan kunnen wij jou geven wat jij nodig hebt.

Motivatie & levenslust

Ons doel is om onze positiviteit over te dragen op jou zodat je gemotiveerd raakt om te werken aan jouw gezondheid!

Kwaliteit & deskundigheid

We werken in vakgroepen, hierdoor blijft onze deskundigheid met betrekking tot behandelen hoog. Daarnaast volgen onze medewerkers frequent cursussen om up-to-date te blijven qua kennis. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij op de best mogelijke manier geholpen wordt!

Wat bieden we?

Waarom voor ons kiezen?

Innovatief

Unieke multidisciplinaire samenwerking

Keuze uit
veel groepslessen

Leefstijlcoach
in huis

Ons team

De samenstelling van onze medewerkers maakt dat wij een uniek bedrijf zijn. Fysiotherapie, fitness en leefstijlcoaching onder één dak; alles wat je kan wensen om jouw algehele gezondheid te behouden en/of te verbeteren. Nieuwsgierig wie er allemaal bij ons werken? Check ons team!

Merel Schouten

Merel Schouten

Geriatriefysiotherapeut

Takis Stefanis

Takis Stefanis

Fitnessinstructeur

Stéphanie Krijger-Boom

Stéphanie Krijger-Boom

Leefstijl-, beweeg- en vitaliteitscoach

Esther van der Klei

Esther van der Klei

Teamleider secretariaat