Personal training

Optimaal resultaat behalen en intensieve begeleiding? Sport samen met een personal trainer en krijg één-op-één begeleiding.  Zo behaal je gemakkelijk je persoonlijke trainingsdoelen!

Een personal trainer kan je helpen om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, kracht en conditie te verbeteren, leniger te worden of om gewoon lekker in je vel te zitten. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, leraar of een bron van inspiratie en motivatie.

 

Persoonlijke begeleiding voor
extra motivatie op korte termijn!

Waarom personal training?

We starten met een intakegesprek om jouw behoeften, wensen en doelen te bespreken. Daarnaast bespreken we jouw eventueel medische geschiedenis en andere belangrijke zaken. 

Personal training heeft veel voordelen zoals:

 • Een effectief en persoonlijk programma
 • Een optimaal en duurzaam resultaat
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Plezier in sporten
 • Veel variatie

  Sport met aandacht

  Trainen met een personal trainer betekent dat jij alle aandacht krijgt. De training staat in het teken van jouw persoonlijke trainingsdoelen. De personal trainer helpt je om deze doelen te behalen. Wil je afvallen of juist spiermassa opbouwen? Onze trainers zorgen voor een effectieve training waarin jij optimaal kan sporten!

  Passende oefeningen

  Geen persoon is hetzelfde, daarom worden alle oefeningen specifiek op jouw lichaam, doelen en wensen aangepast. Niets is ons te gek. Als jij bijvoorbeeld graag buiten wilt trainen, dan is dat in overleg ook mogelijk. De trainer kiest de juiste oefeningen voor je uit en begeleidt je bij iedere beweging.

  Extra begeleiding

  De instructeur stimuleert je om het maximale uit jezelf te halen. Onze personal trainers weten je altijd te motiveren, zodat je blijft sporten. Het is een stok achter de deur. Zo ontwikkel je een vast ritme en gaat het sporten steeds beter!

  Personal trainers

  Stéphanie Willems - Spruijt

  Stéphanie Willems - Spruijt

  Karin Krai - Berkenpas

  Karin Krai - Berkenpas

  Takis Stefanis

  Takis Stefanis

  Voel je fit met Centra Plaza!

  Ben je enthousiast geworden en wil je werken aan jouw fitheid? Meld je dan nu aan via bijgaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Kosten

   

  • Een intake kost €30,- euro.
  • 60 minuten personal training kost €65,- euro.
  • 30 minuten personal training kost €35,- euro.
  Ik heb:(Vereist)
  Keuze:(Vereist)