Samenwerken

Kamerverhuur

ZIYU Praktijk

We werken samen met Ziyu Praktijk voor pijnbestrijding en preventie. De praktijk wordt gerund door Mehdi Tajeddin. Hij is acupuncturist en (sport)massagetherapeut. De samenwerking met fysiotherapeuten kan een waardevolle aanvulling zijn bij het herstel van de klacht!

Hij vertelt: “In mijn praktijk behandel ik mensen waarvan de kwaliteit van leven is beïnvloed door klachten met of zonder pijn. Tevens kan je bij mij terecht voor preventieve behandelingen om kans op (sport)blessures, klachten of ongemak te verkleinen, want: voorkomen is beter dan genezen! De behandelingen kunnen worden aangevuld met passende begeleiding.

Mijn behandelingen richten zich niet zozeer op ziekte, klachten en beperkingen, maar op gezondheid, welbevinden en mogelijkheden. Binnen mijn visie wordt het feit dat er een wisselwerking bestaat tussen lichaam, geest en emotie erkend en wordt deze kennis actief gebruikt in het proces van preventie en herstel van de klacht. In deze zorgvisie staat de patiënt centraal in een zorgsysteem met compassie.

Verder kunnen mijn behandelingen bij veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed onder de categorie Alternatieve Geneeswijzen. Kijk naar de polisvoorwaarden of neem contact met je zorgverzekeraar als je meer informatie hierover wilt.

Elke donderdag van 13:00 – 17:30 ben ik bij Centra Plaza op de hoofdlocatie te vinden. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.”

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn?
Klik dan hieronder.