Tarieven

Sommige fysiotherapiebehandelingen worden (deels) vanuit de basisverzekering vergoed, voor andere behandelingen is een aanvullende verzekering nodig. Check hier in welke gevallen fysiotherapie wél vanuit de basisverzekering wordt vergoed. 

Vaak krijg je een maximum aantal behandelingen per jaar vergoed als je een aanvullende verzekering hebt. Dit verschilt per zorgverzekeraar en zorgverzekering. Wil je weten waar je precies recht op hebt? Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.  

Heb je geen aanvullende verzekering? Of heb je meer behandelingen nodig dan de verzekeraar vergoed? Dan ontvang je van ons een factuur. Ben jij benieuwd naar onze prijzen? Bekijk hieronder het overzicht van alle tarieven van onze praktijk in 2024.

Tarieven fitness & leefstijlcoaching

Naast fysiotherapie bieden we ook verschillende abonnementen aan voor onze fitness en leefstijlcoaching. Op deze manier dragen we bij aan jouw algehele gezondheid. Beweeg, leef en ontdek jouw vitaliteit!

Tarievenlijst – Fysiotherapie 

 

Zitting reguliere fysiotherapie  € 44,70
Zitting manuele therapie  € 56,25
Zitting oedeemtherapie  € 56,25
Zitting geriatrie fysiotherapie  € 56,25
Zitting bekkenfysiotherapie  € 56,25
Zitting psychosomatische fysiotherapie  € 60,75
Shockwave therapie ( i.c.m. fysiotherapie)  € 44,85
Echografie ( i.c.m. fysiotherapie)  € 44,85
Intake & onderzoek na verwijzing  € 56,25
Intake & onderzoek zonder verwijzing  € 56,25
Intake & onderzoek na verwijzing en reguliere zitting fysiotherapie  € 101,10
Intake & onderzoek zonder verwijzing en reguliere zitting fysiotherapie  € 101,10
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek  € 101,10
Telefonisch-  of videoconsult kort  € 22,50
Telefonisch- of videoconsult lang  € 44,85
Lange zitting voor een aantal specifieke aandoeningen  € 67,25
Groepsbehandeling twee personen  € 39,70
Groepsbehandeling drie personen  € 27,80
Groepsbehandeling vier personen  € 25,00
Groepsbehandeling van vijf tot tien personen  € 18,70
Toeslag voor een behandeling aan huis of instelling  € 22,15
Niet nagekomen afspraak/ te laat afgebeld 100%
Letselschadebrief  € 84,00
Verband- en hulpmiddelen prijs op aanvraag

Fysiotherapie voor kinderen

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden de eerste 9 behandelingen van fysiotherapie en oefentherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor geldt geen eigen risico.

Als het nodig is, kan de fysiotherapeut bij de zorgverzekeraar maximaal 9 extra behandelingen aanvragen. Zijn 18 behandelingen nog niet voldoende? In dat geval kan een aanvullende verzekering van één van de ouders uitkomst bieden.

Chronische aandoeningen

Voor kinderen met een aandoening die voorkomt op lijst met chronische aandoeningen geldt geen maximum aantal behandelingen. In dit geval wordt fysiotherapie volledig vergoed.

Fitnessabonnementen

Bij Centra Plaza zorgen we dat iedereen toegang heeft tot een gezonde, fitte en sportieve leefstijl. Om hiervoor te zorgen bieden we op een persoonlijke en laagdrempelige manier sportlessen en fitness aan. Zo haal jij het maximale uit je work-out! Ook sporten bij Centra Plaza Fitness?

Leefstijlabonnementen

Wij willen er alles aan doen dat jij fysiek en mentaal lekker in je vel zit! Heb jij te maken met gezondheidsproblemen doordat je niet op de juiste manier leeft? Of ben je al bezig met een leefstijlverandering, maar loop je vast en weet niet hoe het verder moet? Schakel dan de hulp in van onze leefstijl- en vitaliteitscoach!