Vitaliteitsprogramma’s

Vitaliteitsprogramma

Net als leefstijlcoaching ga je tijdens de coachsessies aan de slag met de vraag, waarom doe je wat je doet? Anders dan bij leefstijlcoaching zijn dit onderwerpen die meer gericht zijn op chronische stress, energiebalans en jouw identiteit.

Samen met onze vitaliteitscoach ga je op zoek naar de antwoorden, die alleen jij kan geven. Jouw coach helpt je alleen met het vinden van deze antwoorden, door jou vragen te stellen, te reflecteren en te spiegelen, zodat jij tot nieuwe inzichten komt.

Voor wie?

Vitaliteitscoaching is voor iedereen die levensvraagstukken heeft over de algehele mentale en fysieke gezondheid. Hierbij wordt gekeken naar de relatie tussen eventuele fysieke klachten, fitheid en mentale onrust. Ook hulp bij het ervaren van (chronische) stress, overspannenheid en bij burn-outherstel kan je onze vitaliteitscoach raadplegen.

Vitaliteitsabonnement

Het vitaliteitsabonnement is een sportieve groepsles met extra online voedingsbegeleiding. In de lessen werken we aan conditie en kracht. Doordat je in een groep traint, blijft je elkaar stimuleren en motiveren. Daarnaast ga je met onze leefstijlcoach werken aan jouw voedingspatroon en eventueel ongezonde eetgewoonten.

 • 1x per week deelname aan vitaliteitsles
 • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen + onbeperkt fitnessen.
 • Wekelijks feedback via de mail op jouw voedingspatroon die je bijhoudt in de Virtuagym app.
 • Evaluaties met de leefstijlcoach
 • Professionele toezicht
 • Infrarood sauna
 • Gratis koffie en thee
 • 2 weken gratis proefperiode

Kosten:

 • Jaarabonnement van €49,95 per maand.
 • €30,- eenmalig inschrijfgeld
 • €10,- borg ledenpas

Rooster:

 • Maandag 19:00 – 20:00
 • Woensdag 18:00 – 19:00

Ben je nieuwsgierig naar zo’n les? We nodigen je graag uit om een keer mee te doen!

6 maanden trajecten

We bieden 4 verschillende vitaliteitsprogramma’s aan die 6 maanden duren. Je leefstijl veranderen gaat niet zomaar, dit heeft tijd nodig. Check hieronder welk traject het beste bij jou past!

Mentaal & vitaal

Ervaar je mentale onrust door langdurige stress, overspannenheid of een burn-out? Dan kan je met dit traject aan de slag! In 5 coachsessies ga je werken aan je persoonlijke energiebalans door uit te zoeken waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Je leert vervolgens hoe je hiermee om kan gaan, zodat je dit in de toekomst kan blijven gebruiken.

Programma:
– Intake (60 min)
– 5x coachgesprek (45-60 min)
– Eindgesprek (30 min)

Kosten:
In 1x betalen: €377,50 euro
In 6x betalen (per maand): €62,95

Voeding & mind

Heb jij een specifieke vraag over jouw voedingspatroon of ongezonde eetgewoontes? Dan past dit traject bij jou! In 5 coachsessies leer je inzicht te krijgen in welke ongezonde eetgewoontes jij jezelf hebt aangeleerd en hoe je die patronen weer kan doorbreken. Je gaat nieuwe, gezonde eetgewoontes aanleren, zodat je deze ook in de toekomst kan behouden. Dit is dus geen dieet met tijdelijk resultaat!

Programma:
– Intake (90 minuten incl. meting)
– 5x coachgesprek (45-60 min)
– Eindgesprek (30 min)

Kosten:
In 1x betalen: €395,- euro
In 6x betalen (per maand): €65,95

Fit & vitaal

Ben jij je ervan bewust dat jouw leefstijl gezonder kan? Combineer dan je coachsessies met onbeperkt sporten. Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met inzicht krijgen in ongezonde leefstijlpatronen welke je vervolgens leert te doorbreken. Nieuwe en gezonde gewoontes leer jij jezelf vervolgens aan. Tijdens dit traject sport je onbeperkt voor een gereduceerd tarief!

Programma:
– Intake (90 minuten incl. meting)
– 5x coachgesprek (45-60 min)
– Tussentijdse metingen
– 6 maanden onbeperkt toegang tot de fitness en groepslessen!
– Eindgesprek (30 min)

Kosten:
In 1x betalen: €581,- euro
In 6x betalen (per maand): €96,85

Fit & vitaal plus

Wil jij alles eruit halen wat erin zit op het gebied van sporten? En wil je dit combineren met coachsessies om jouw gezonde leefstijl op de rit te krijgen? Ga dan voor absolute vitaliteit! Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met inzicht krijgen in ongezonde leefstijlpatronen welke je vervolgens leert te doorbreken. Nieuwe en gezonde gewoontes leer jij jezelf vervolgens aan. Tijdens dit traject sport je onbeperkt voor een gereduceerd tarief en heb je ook iedere week personal training van 30 minuten. Sporten met een extra stok achter de deur!

Programma:
– Intake (90 minuten incl. meting)
– 5x coachgesprek (45-60 min)
– Tussentijdse metingen
– 6 maanden onbeperkt toegang tot de fitness en groepslessen!
– Plus: wekelijks 30 minuten personal training!
– Eindgesprek (30 min)

Kosten:
In 1x betalen: €1421,- euro
In 6x betalen (per maand): €236,85

Stéphanie Krijger-Boom

Stéphanie Krijger-Boom

Beweeg- en leefstijlcoach

Door wie?

Mijn naam is Stephanie Krijger-Boom. Ik heb zelf mogen ervaren wat verandering in leefstijl met je doet. Mijn passie is om jou te helpen hetzelfde te ervaren door kleine stapjes te maken in verandering!

Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord voelt en je bij mij op je gemak voelt. Ik kan jouw vraagstukken niet voor je oplossen, maar ik kan je wel helpen naar het zoeken van de juiste richting. De richting naar de antwoorden op jouw vragen, het vinden van een gezondere leefstijl die bij jouw situatie past, het bereiken van jouw levensdoelen en het terugvinden van jouw levensgeluk.

Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen alleen effectief zijn wanneer je lichaam & geest bij elkaar brengt. Alle processen in je lichaam vallen of staan bij een evenwichtig voedingspatroon. Diëten? Daar doe ik niet aan! Daarnaast zetten we mentaal alles op een rijtje. We onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en wat voor invloed jouw gedachten en emoties op jouw gedrag hebben. 

Ik geef je graag de tools om de rest van je leven zelf je gedachten en gedrag te kunnen bepalen. Mijn doel is bereikt wanneer jij je weer fit, krachtig en energiek voelt!

Wil jij hier meer over weten dan kan je contact met mij opnemen via stephanieboom@centraplaza.nl.

Aanmelden!

Ben je enthousiast geworden en wil je werken aan jouw leefstijl & vitaliteit? Meld je dan nu aan en Stéphanie neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intake!

Keuze:(Vereist)

Meer informatie? Een oriënterend gesprek? 

Een vitaliteitsprogramma is voor veel mensen nog niet heel bekend. Daarom is het helemaal niet gek dat je vragen hebt over hoe dit precies werkt. Stéphanie, onze leefstijlcoach, staat altijd open voor een vrijblijvende belafspraak om de mogelijk te bespreken!

Waar vindt het vitaliteitsprogramma plaats?

Voornamelijk op onze hoofdlocatie en af en toe ook buiten in de omgeving van onze hoofdlocatie:

Plaats 9A, 8224 AB Lelystad (Tweede verdieping)